Investovanie do nehnuteľností je stále v kurze

Investovanie do nehnuteľností je stále v kurze

Investovanie do nehnuteľností malo vždy svoje miesto na poli investičných produktov. Dnešná doba a vysoká inflácia si žiada kroky, vďaka ktorým môžeme svoje úspory zhodnotiť. Nehnuteľnosti môžu uchrániť hodnotu peňazí a vy si tak svoje úspory môžete kvalitne zhodnotiť.

V posledných rokoch sa investovanie do nehnuteľností dostalo do popredia a záujmu širokej verejnosti najmä kvôli výraznému poklesu úrokových sadzieb nielen hypoték a pôžičiek, ale aj sporiacich produktov. Keď sa pozrieme na situáciu dnes, trh sa trochu pozastavil a naše záujmy v investíciách začali klesať z dôvodu vysokých úrokových sadzieb a energetickej kríze. Aj napriek tomu vám môže investičná nehnuteľnosť priniesť oveľa lepšie zhodnotenie ako sporiaci účet, termínované vklady či stavebné sporenie.

Napriek tomu, že nie každá investícia končí úspechom, sú investície do nehnuteľností stále považované za jedny z najbezpečnejších variantov. Je však nutné podotknúť, že nejde o úplne jednoduchý spôsob investovania a sú potrebné patričné ​​znalosti, aby ste maximálne zvýšili svoje šance na čo najvýhodnejšiu investíciu.

Myslíte to s investovaním do nehnuteľností vážne?

Bez znalostí to jednoducho nejde, minimálne pri investovaní do nehnuteľností. Práve preto sme pre vás pripravili tento komplexný článok, ktorý obsahuje veľké množstvo informácií a benefitov, ktoré môžete získať vďaka štúdiu MBA Investičný manažment.

Investície sú jednou z najrizikovejších a najrýchlejšie sa meniacich oblastí podnikového manažmentu. Cieľom špecializácie je poskytnúť študentom hlbší prehľad z oblasti investovania, finančných a burzových trhov, obchodovania a ďalších dôležitostí v odbore.

TOP 3 prínosy špecializácie MBA Investičný manažment:

  • Pochopíte dôležité investičné princípy
  • Porozumiete metódam hodnotenia investičných projektov
  • Budete sa orientovať v podmienkach investovania a financovania v rámci SR a zahraničí

TIP pre vás od nás --> Nezabudnite svoje investície rozdeliť do viacerých trhov a rôznych foriem. Ako správne investície nakombinovať vás môžu naučiť naši profesionáli v obore.

Dúfame, že vám náš článok pomôže vkročiť do sveta vzdelávania v oblasti nehnuteľnostných investícií a ďalších foriem v rámci Investičného manažmentu. Ak by vás zaujímalo niečo ďalšie alebo vám v článku niečo chýbalo, napíšte nám a radi vám pomôžeme.

Zdroj obrázku: Roman Babakin / Shutterstock.com

Najpredávanejšie drahé kovy

1 oz zlatá investičná minca American Buffalo o hmotnosti 31,1g, rýdzosti 999,9/1000, v nominálnej hodnote 50 USD, od americkej mincovne The United States Mint.

Hmotnosť:31,1 g
Rýdzosť:999,9/1000
Materiál:Zlato
Výrobca:The United States Mint
34,12  s DPH

Výkupná cena: 21.02 €

Minca Kookaburra (Rybárik) 2023 1 oz sa razí v austrálskej štátnej mincovni Perth Mint od roku 1990 s rýdzosťou 999,9/1000 a hmotnosťou 31,1g.

Hmotnosť:31,1 g
Rýdzosť:999,9/1000
Materiál:Striebro
Výrobca:The Perth Mint
Najpredávanejšie služby